آیا بعد از چند سال، امکان تشخیص سقط جنین در گذشته، وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۴۵ #43199615

حدود یک سال پیش به صورت عمد سقط جنین داشتم و اینکه من ازدواج نکردم، آیا وقتی در آینده باردار شوم، سونوگرافی یا پزشک ماما یا پزشک قانونی میتواند تشخیص دهد که سقط داشته ام یا خیر؟
و اینکه این ماجرا شاید تا دوسال دیگه یعنی ازدواجم اتفاق نیفتد، ممکن است بعد چند سال تشخیص داده شود؟
توروخدا از شک درم بیارین؟
ممنون

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر
با توجه به اینکه مدت زمان زیادی از سقط گذشته است بعید به نظر می رسد که توسط پزشک قابل تشخیص باشد.اما ممکن است با توجه به فیزیولوژیک بدن شما توسط پزشکی قانونی و حاذق بودن پزشک قابل شخیص باشد.

سلام این سوال شما حقوقی نیست و باید با پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید .