نحوه طرح شکایت مزاحمت جلوی درب منزل و اجیر کردن فردی چگونه است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۹۳ #43007294

با سلام و وقت بخیر
نحوه طرح شکایت مزاحمت جلوی درب منزل برای کشاندن به کوچه و درگیری چگونه است؟
تا چند وقت بعد از مزاحمت میشود شکایت کرد؟ آیا بعد از ۶ ماه هم میشود شکایت کرد؟
آیا با فیلم دوربین مداربسته و استناد به پرونده ای که رای آن صادر شده و در آن قید شده است که اگر فرد مرتکب جرم شود حکم جریمه به حبس تغیر پیدا میکند،میتوان ثابت نمود؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود امکان طرح شکایت با استناد به مدارک و شهادت شهود وجود دارد.

سلام و ارادت
بله میتوانید شکایت نمایید

به استناد رای قبلی نمیتوان جرم جدیدی را اثبات کرد؛ اما در صورت اثبات جرم جدید مجازات تعلیق شده پیشین نیز به اجرا گذاشته خواهد شد.

امکان طرح شکایت برای شما وجود دارد، با دلایل خود شکایت کنید

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

باسلام
امکان شکایت با استناد به دلایل و مدارک شهادت شهود وجود دارد و فیلم دوربین هم کمک به علم قاضی خواهد داشت

با توجه به اینکه قبلا از طرف شکایت نموده اید با همان مدارک دوباره شکایت نمایید