برای گرفتن طلاق از طریق نفقه چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۹ #43001805

من حکم اجراییه نفقم صادر شده

چگونه اقدام به طلاق از طریق نفقه کنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف صدور اجرائیه کافی نیست، اگر منجر به صدور حکم جلب زوج شود و ایشان نفقه را پرداخت ننمایند، می توانید به استناد ماده ۱۱۲۹ قانون مدنی طلاق بگیرید

در صورتی که پس از صدور اجراییه تا مدت شش ماه نفقه از سوی شوهر پرداخت نشود می توانید درخواست طلاق کنید

سلام، با گذشت ۶ ماه از تاریخ صدور اجراییه و عدم پرداخت نفقه توسط زوج،دادخواست طلاق به درخواست زوجه مستند به عسر و حرج ایجاد شده به دلیل عدم پرداخت نفقه تنظیم نمایید.

در صورتیکه زوج به مدت ۶ماه نفقه را پس از صدور اجراییه مرداخت ننماید به استناد عسر و حرج میتوانید تقاضای طلاق کنید.

درود
به صرف صدور اجراییه نمی توانید طلاق بگیرید زوج باید شش ماه متوالی پس از صدور اجراییه نفقه پرداخت نکند.

اگر پس از قطعیت دادنامه و صدور اجراییه ظرف مدت ۶ ماه هیچ اقدامی جهت پرداخت نفقه انجام ندادند به عنوان عسر و حرج به وجود آمده دادخواست طلاق دهید

سلام وقت بخیر
بعد از حکم قطعی و در اجرای احکام بعد از ۶ماه نفقه پرداخت نشود و نامه ی از اجرای احکام بعدمیتوانید طلاق به استناد عسر و حرج البته باید برای قاضی محرزبشه که بخاطر ندادن نفقه