آیا بعد از دادخواست طلاق مرد، منزلی که جز مستثنیات دین است،در تقسیم دارایی مرد حساب می شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۲۳ #42892883

سلام ضمن تشکر از سایت خوبتان

۱- آیا بعد از دادخواست طلاق مرد منزلی که جز مستثنیات دین باشد منزل حدود قیمتی ۶۰۰ میلیون تومان و ۶۰ متر می باشد آیا در تقسیم دارایی مرد حساب می آورند؟
۲- آیا اینجانب قبل ازدواج ۱۲۰ متر منزل در کرج داشتم و بعد از ازدواج آن خانه را فروختم و به تهران آمدیم آیا منزلی که قبل ازدواج برای خودم بوده جز اموال مرد جهت تنصیف عمل می کند؟

ضمن تشکر از شما

مشاوره حقوقی طلاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- آیا بعد از دادخواست طلاق مرد منزلی که جز مستثنیات دین باشد منزل حدود قیمتی ۶۰۰ میلیون تومان و ۶۰ متر می باشد آیا در تقسیم دارایی مرد حساب می آورند؟
بله
۲- آیا اینجانب قبل ازدواج ۱۲۰ متر منزل در کرج داشتم و بعد از ازدواج آن خانه را فروختم و به تهران آمدیم آیا منزلی که قبل ازدواج برای خودم بوده جز اموال مرد جهت تنصیف عمل می کند؟
خیر

علی ای حال حکم به تنصیف امروزه بسیار کم صادر می شود و آن هم تنها در مواردی که زن هم پابه پای مرد کار کرده باشد و بخشی از خرید خانه با زحمات زن بوده باشد

با سلام
اموالی که بعد ازدواج بدست آوردید ملاک است اگر منزل قبل ازدواج تبدیل به منزل دیگری شده باشد مشمول تنصیف نمیشود

چهار شرط برای تحقق واگذاری تا نصف اموال شوهر به همسر وجود دارد:

شرط نخست این است که درخواست طلاق باید از طرف مرد مطرح شده باشد
دوم اینکه این تقاضا ناشی ازسوءاخلاق یا سوءرفتار زن نباشد.
شرط دیگر این است که مرد در طول زندگی مشترک اموالی به‌دست آورده باشد. با توجه به این شرط، اموالی که قبل از ازدواج به‌دست می‌آید مشمول انتقال تا نصف دارایی نمی‌شود.
شرط چهارم ، موجود بودن دارایی زوج در حین طلاق

اموال به دست آمده بعد از ازدواج ملاک تصنیف اموال است. اگر ثابت شود خانه صرفا تبدیل شده و دارایی جدید نیست مشمول تصنیف اموال نمی شود.

اموال بدست آمده بعد از عقد ازدواج ملاک شرط تنصیف تا نصف دارایی است.

سلام منزل قبلی جزء دارایی شما نیست ولی نسبت به منزل جدید شرط تنصیف اجرا می شود .

با سلام
منزلی که در آن سکونت دارید و از نظر عرف در حدود شرایط شما باشد جز مستثنیات دین می باشد.
ملاک تنصیف دارایی اموالیست که بعد از ازدواج به دست آورده اید و هر مالی پیش از ازدواج داشته باشید نصف نمی سود.