با سلب خیار فاحش و همچنین دیگر خیارات، آیا سند مذکور باطل خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲,۷۵۶ #42857576

من یه واحد آپارتمان در تاریخ ۹۸/۰۱/۲۷ خریداری کردم به مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان، بعد یک ماه از این تاریخ سند خورده ولی الان فروشنده به تاریخ ۹۸/۰۴/۰۱ درخواست فسخ داده، یه کارشناس هم حل اختلاف آورده که ۳۲۰میلیون به تاریخ ۹۸/۰۱/۲۷ کارشناسی کرده، در قولنامه بند ۶ هم کلیه خیارات را حذف نکردیم، در سند هم قید شده تمام خیارات از جمله خیار فاحش از دو طرف سلب می شود.
حالا می خواستم بدونم آیا سند رو باطل میکنند و ملک را از من میگیرند؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اعتراض به سند رسمی تا نود روزممکن است لذا لازم به ذکره خیار تدلیس تفلیس و خیار تعذرتسلیم قابل اسقاط نیست ولی بقیه خیارت قابل اسقاط و اثرگزار بر عقد

با سلام طبق قرارداد عمل کرده باشد بله میتواند و اگر در قرار داد خیارات را اسقاط میکردید نمیتوانست

با سلام وادب
با توجه به قرارداد فی مابین ایشون حق فسخ معامله را ندارند.به این دلیل که تمام خیارات را از خود سلب نموده است.

با سلام اگر در سند قید شده است کلیه خیارات سلب شده نمیتواند .اگر در تاریخ ۱/۲۷اقدام به کارشناسی نموده باید فورا اقدام میکرد ولی ۳ ماه بعد اقدام کرده بعید است باید رد دعوا شود

با توجه به اسقاط خیارات حق فسخ قابل اعمال نخواهد بود.

سلام. باتوجه به اسقاط خیارات و نیز توضیحات شما خیر ادعای ایشان اثبات نخواهد شد

چون اسقاط خیارات پسش بینی گردیده حق فسخ قابل اعمال نخواهد بود لذا نگران نباشید سند شما ابطال نخواهد شد