میخواستم بدونم در دادگاه حکمش چی هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۱ #42752971

باسلام ما در یک کوچه بن بست زندگی می‌کنیم یک دیوار بین دو حیاط کشیده شده دیوار نرده کشی شده به طرف حیاط همسایه برای جلوگیری از دزدی و بعد از سه سال یک طبقه اضافه کردیم(و موقع ساخت هیچ اعتراضی نکرده اند ولی الان بعا از سه سال مدعی است که باید دریچه را دیوار بکشی) البته خانه ها ویلایی هست و ما در طبقه دوم بالکن انداختیم که دریچه روبه حیاط همسایه هست ولی ما آن را با(پرده)پوشانده ایم که اصلا به حیاطشان دید نداره.
و صاحب خانه قبلی به ما‌گفته بود که چون یک خانه بوده دروازه را کشیده جلو و درواقع نصف حیاط این خانم کوچه هست که مدعی هست که روبه حیاط ما پنجره باز کرده اید.
و ایشون شکایت کرده.

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد می توانید و متخصصین محترم از طریق سایت بنیاد وکلا درخواست مشاوره داشته باشید

با سلام، بستگی به محتویات پرونده و دیگر شرایط دارد.
پیشنهاد می شود با مدارک
و مستنداتی که دارید با یک حقوق دان مشورت نمایید

با سلام
اگر ساخت و ساز شما با مجوز باشد نمیتوانین کاری انجام دهند

حکم به تخریب داده می شود اگر قابلیت اجرا نداشته باشد تبدیل به خسارت نقدی می شود

با سلام
پاسخ مناسب نیازمند بررسی دقیق تر موضوع و ارسال عکس های بنای ایجاد شده و گفتگو می باشد.

اگر ساخت شما با مجوز بوده باشد نمی تواند کاری بکند اما اگر بدون اجازه و مجوز باشد حکم به تخریب صادر می شود

سلام اگر ساخت و ساز شما ایجاد مزاحمت نموده باشد و بنحوی خلاف قانون باشد هم قلع و قمع صادر می گردد و هم احتمالا حکم به جزای نقدی صادر می شود