آیا میتوانیم در دادگاه نسبت به نقشه ارائه شده وی معترض باشیم و درخواست اعاده وضع به حال سابق را داشته باشیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۷ #42658744

همسایه مجاور پس از تخریب و ساخت ملک علاوه بر تخریب دیوار مشترک، ستون خود را ده سانتی متر درون آن بنا کرده است و موجب تخریب و تجاوز به دیوار ساختمان من شده است بدلیل این تخریب و تقاضای ما جهت دادرسی در شورای حل اختلاف ۸۰ میلیون تومان خسارت تشخیص داده شده و در این بین ما با خاطی به دلیل اختلاف بر نحوه تعمیر و عدم تامین اسکان ساختمانمان به توافق نرسیده و وی از ما نسبت به تخلیه و واگذاری ملک برای تعمیر شکایت کرده است و نقشه ای که به دادگاه ارائه داده بدین صورت میباشد که دیوار ما را جابجا میکند بطوری که ۲۰ سانتیمتر ۵ ستون تیرآهن به داخل سه طبقه از بنای ما وارد میشود و ترکیب دیوار ما را کلا میخواهد تغییر بدهد و ما نپذیرفتیم و به او پیشنهاد کردیم خسارات ما را پرداخت کند که کل ملک را تخریب و بازسازی کنیم و او به دلایلی نمیپذیرد.
سوال: آیا میتوانیم در دادگاه پیش رو نسبت به نقشه ارائه شده وی معترض باشیم و طرح دعوای خسارت به دلیل تخریب ملک مجاور و درخواست اعاده وضع به حال سابق را داشته باشیم؟
سوال: آیا میتوانیم نسبت به عدم رعایت درز انقطاع و تخریب دیوار مشترک و تجاوز ستون ساختمان وی به درون دیوار مشترک درخواست قلع و قمع بنا خاطی را داشته باشیم و درخواست رسیدگی به کلیه جرائم طرف مقابل را مانند درخواست مجازات کیفری طبق قانون مجازات اسلامی برای تخریب عمدی و جبران کلیه خسارات اعم از اجاره ملک تخلیه شده، زمان گذشته و آینده و غیره را داشته باشیم؟
سوال: آیا میتوانیم در همین دادگاه دادخواست رسیدگی به کلیه جرائم را داشته باشیم یا باید دادخواست جداگانه ای به دادگستری ارائه کنیم ؟ پیشاپیش از کلیه زحمات برادران کانون وکلا کمال تشکر را دارم.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتی که تخریب ملک مجاور متجاوز ضرری بیش از ضرر وارده بر شما را داشته باشد امکان تخریب ملک مجاور و متجاوز وجود نخواهد داشت .
و همچنین اگر پرداخت خسارت و تعمیر ساختمان شما از جانب فرد خاطی مورد پذیرش قرار بگیرد .. و شما بدون دلیل قوی ممانعت از تعمیر و دریافت خسارت داشته باشید دادگاه اجبار به تخلیه جهت تعمیر میدهد