راهی هست یا جایی هست برم اطلاع بدم تا مالیات یا سو استفاده از مدرک و من نشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۸ #42652540

سلام خسته نباشی
بنده مدرک تحصیلی کارشناسی عمران رو چون به پول نیاز شدید داشتم به یه آقایی وکالت ۲ساله دادم برای استفاده از مدرک در رتبه بندی شرکت بعد از یه مدت از رفیقا پرسیدم مدرک اجاره دادم گفتن مالیات و بدهی شرکت میخوره به گردن بنده
بد جور افتادم تو استرس تو سایت میبینم بنده رو زدن به عنوان مدیر عامل شرکت خیلی از این موضوع میترسم که مشکل مالیات و بدهی برام درست نشه
بنده ساکن قزوین هستم و مدرک تحصیلی برای رتبه بندی خوزستان هستش
اگر راهی هست کمکم کنید به گرفتاری نیفتم
از قضیه سو استفاده از مدرک اصلا اطلاعی نداشتم خام شدم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با بررسی روزنامه ایی که شرکت در ان اگهی شده نام خود را جستجو کنید

از طریق سایت روزنامه رسمی میتوانید نام خود را جستجو کنید اگر عضو هیئت مدیره باشید اثار مالی و مالیانی نیز شامل شما میشود