دادگاه در چه صورت حکم جلب کارفرما را میدهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۹۶۹ #42553

سلام.برخی از حسابهای بانکی کارفرما فاقد موجودی و راکد میباشد و بعضی از حسابها قبلا مسدود شده است.با توجه به اینکه کارفرما پول و اموال خود ماشین و منزل را بنام اشخاص دیگر کرده .چطور باید به حق و حقوقم برسم؟ ایا قانون و راهی وجود دارد که بتوان کارفرما را بازداشت کرد؟دادگاه میگوید برای شکایت اداره کار جلب وجود ندارد.پس این کارفرما و امثال این ازادانه کلاهبرداری کنند!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم .هیچ کس جواب درستی نمیدهد.مرسی

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید با معرفی و اثبات اینکه اموال ایشان منتقل شده است شکایت کیفری فرار از دین در دادسرا علیه ایشان تنظیم کرده تا بتوانید مجددا آنها را توقیف کنید.

موید باشید