میزان دیه چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۸ #42518787

سلام.نامه پزشک قانونی نوشته
۱- در رفتگی استخوان ترقوه راست ۲- آسیب پوست و نسوج نرم شانه راست ناشی از انجام عمل جراحی تعبیه ابزار ارتوپدی جهت تثبیت دررفتگی مفصل ترقوه راست ( ارش ) که ارش متعلقه به آن میزان ۲% ( دو درصد ) دیه کامل ۳- کوفتگی نسج ریه راست ( ارش ) که ارش متعلقه به آن میزان ۰/۲۵ ( بیست و پنج صدم درصد ) دیه کامل. ۴ - شکستگی دنده ۶ و ۷ و ۸ سمت راست قفسه سینه هر سه غیر محیط بر قلب که صحیحا التیام یافته ۵- پارگی منیکس داخل زانوی راست (ارش ) که ارش متعلقه به آن ۸%(هشت درصد) دیه کامل میباشد. ۶- کشیدگی رباط متقاطع خلفی زانوی چپ ( ارش ) که ارش متعلقه به آن ۲% ( دو درصد) دیه کامل تعیین میگردد. ب- صدمات نامبرده تا حدی التیام یافته اند خاتمه درمان اعلام می گردد. نیاز به معاینه مجدد ندارد. ممنون میشم بگین چقدر دیه تعلق میگیره.

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید در بخش محاسبات حقوقی سایت نسبت به محاسبه دیه اقدام نمایید

سلام از بخش محاسبات حقوقی سایت بهره بگیرید و یا اقدام به رزرو خدمت محاسبه حقوقی دیه نمایید