یکی از وراث ادعا می کند که ملک متوفی به وی صلح شده است آیا راهی برای ابطال صلح نامه می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۲ #42452329

سلام از مادربزرگ بنده که فوت شده یک ملک به نام ایشان باقی مانده (در انتهای عمر ایشان نابینا و دچار آلزایمر شده بودند) فرزند دختری ایشون اعلام کرده که این ملک به ایشان صلح شده قبل از مرگ و برای ایشان هست اما با توجه به وضعیت ایشون که نابینا و آلزایمر داشتن چطوری میتوانیم جلوی این صلح رو بگیریم؟

مشاوره حقوقی صلح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر بتوانید ثابت کنید مادر بزرگتان اواخر عمرشان محجور بوده اند و تاریخ تنظیم صلح نامه ام در همین زمان بوده باشد می توانید ابطال نمایید

اگر وارث مربوطه بتواند اثبات کند که این صلح به صورت صحیح و با تمام شرایط قانونی اتفاق افتاده است متاسفانه شما نمی توانید کاری کنید
موفق باشید