هیچیک از ورثا اقدام به فروش ملک ارثی نمیکنند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۵۵۴ #42382900

یکی از وراث فوت کرده و ورثه ایشان هیچ گونه همکاری بابت فروش نمی‌کنند و در اصل قیدش زدند راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی از طریق دادگاه اقدام به تقسیم ترکه و فروش ماترک نمایید

سلام شما ابتدا باید گواهی حصر وراثت را اخذ کنید و برای گرفتن آن نیازی به اجازه ورثه ندارید سپس با دادن دادخواست تقسیم ترکه غیرمالی یا تقاضای سهم الارث مالی اقدام به گرفتن ارث کنید زیرا در صورت تعدد ورثه وعدم رضایت سایر وراث یکی از ورثه هم میتواند برای گرفتن سهم الارث اقدام کند

سلام
اگر ملک قابل افراز هست از طریق اداره ثبت محل و اگر قابل افراز نیست از طریق دادگاه اقدام کنید
اگر مال منقول مثل ماشین است از طریق شورای حل اختلاف تقاضای تقسیم ترکه دهید

سلام
اگر برای اخذ گواهی انحصار وراثت دچار مشکل شده اید
پس از اخذ گواهی انحصار وراثت میتوانید
حتی بدون رضایت سایر ورثه نسبت به تقسیم ماترک اقدام نمایید.

تقاضای تقسیم ترکه را مطرح کنید
در صورت عدم توافق می توانید ملک را به مزایده بگذارید سهم خود را بگیرید و سهم ایشان در صندوق امانات دادگستری نگهداری خواهد شد

اگر به عنوان یکی ازورثه هستید تقاضای تقسیم ترکه رامطرح کنید

با درخواست حتی یکی از وراث امکان تقسیم و یا فروش اموال موروثی وجود دارد