آیا اجازه دارد از ورود من به واحد جلوگیری کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۶ #42148668

سلام سال ۹۶ ملکی را از سازندهای خریدم که دفتر مشاور املاک داشت و قولنامه را خودش نوشت من خریدم ظاهرا کلاهبردار بود تمام واحدهای مالک را به چندین نفر فروخته بود و با ترفند واحدی را که در مشارکتشون مربوط به سازنده بود یکروز در بنگاهش رفتیم و به زور دعوا قولنامه کرد برامون و نوشت قولنامه قبلی اعتبار ندارد و من در ضد سرقت گذاشتم و چندتا وسیله در واحد گذاشتم و قفل زدم و بعد رفتم شکایت کردم از مالک و سازنده توی دوتا دادگاه نیومدن حکم به نفع من صادر شد حتی اجرای احکام هم صادر شد که این ملک باید سند بخورد واگر طی زمان مشخص نخورد باید دادگاه سند بزند ولی مالک به هیچ وجه دنبال پایان کار نمیره وسند نمیزنه نگهبان گذاشته و هیچ کس اجازه ورود نمیده برق آسانسور وصل نیست و...ولی محوطه حیاط و پارکینگ را درست کرده سوال من آیا اجازه دارد از ورود من به واحد جلوگیری کند آیا من میتونم خودم برای واحد خودم پایانکار بگیزم ودادگاه برام سند بزنه ملک من ۵ ساله مونده اجازه بهره برداری ندارم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اجازه ندارد دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورت‌مجلس تفکیکی دهید.

سلام وقت بخیر
دادخواست الزام به اخذ پایان کار ارائه نمایید.

بادرودوسلام دادخواست الزام به اخذ پایان کار تقدیم و تنظیم نمایید.

با سلام ،با این حکم دادگاه شما مالک ملک هستید.دادخواست الزام به اخذ پایان کار تنظیم و به دادگاه تقدیم نمایید.برای رفع ممانعت برای ورود به ساختمان به استناد حکم دادگاه می توانید از ایشان شکایت نمایید

سلام
دادخواست الزام به اخذپایان کار بدهید .
نمی توانند از ورود شما ممانعت کنند و در صورت انجام قابل شکایت است .

با درود دادخواست الزام به اخذ پایان کار بدهید

الزام به اخذ پایان کار را به طرفیت ایشان مطرح کنید همچنین باتوجه به مبایعه نامه مالک هستید و نمیتواند مانع ورود شما شود