آیا سکته مغزی دیه دارد و اگر دارد چقدر میشود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱,۱۰۸ #42087322

مادرم پیاده بوده و با یک ماشین تصادف کرده که راننده مقصر شناخته شده و بیمه هم دارد. مادرم در اثر تصادف دچار سکته مغزی شده است.
با سپاس

مشاوره حقوقی دیه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست موضوع توسط پزشکی قانونی بررسی شود تا چه میزان تصادف در سکته مغزی تاثیر داشته است

با سلام،تشخیصش با پزشکی قانونیست که اگر تشخیص داده شد در اثر تصادف بوده میزان دیه توسط آن مرجع تعیین میگردد.

سلام
چنانچه مرتبط با تصادف تشخیص داده شود میزان دیه آن را پزشکی قانونی تعیین خواهد کرد و بعد از صدور حکم دادگاه توسط اجرای احکام محاسبه خواهد شد

سلام.این امر باید به تایید پزشکی قانونی برسد...

سلام طبق نظر کارشناس پزشکی قانونی تعیین می گردد

با سلام.این امر باید به تایید پزشکی قانونی برسد

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر ، بایستی ابتدا نظر پزشکی قانونی در این مورد اخد گردد و سپس تعیین ارش از سوی پزشکی قانونی و تعیین دیه مقدر ( درصد ) از سوی قاضی رسیدگی کننده به پرونده انجام گیرد تا سپس متخصصین امر بتوانند اقدام به تعیین دیه تعلق یافته به شما نمایند .
موفق باشید