مالیات چند درصد از اموال میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۹ #42047392

باسلام
برای دریافت گواهی انحصار وراثت
مالیات چند درصد از اموال میباشد اموال زمین کشاورزی هست بعد بابت دیرکرد که متوفی سال ۷۸ وفت شده باید جریمه پرداخت شود و مبلغ مابین کل وارث تقسم میشه ممنونم

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرداخت مالیات بستگی به طبقات وراث دارد

میزان پرداخت مالیات بستگی به طبقات وراث مندرج در قاون با متوفی دارد لذا باید بر اساس آن در موعد مقرر اقدام به پرداخت شود در غیر این صورت مشمول جریمه نیز خواهد شد

با سلام
نمیشه نرخ مقطوعی برای قبل از سال ۹۵ اعلام کرد چون تصاعدی و بستگی بقیمت ملک داره و مهلت ارائه اظهارنامخ مالیات بر ارث هم ۶ ماه بود در حالیکه از سال ۹۵ ببعد مهلت ارائه اظهارنامه یکسال، نرخ مالیات املاک ۷/۵ درصد مقطوعه و جریمه عدم ارائه اظهارنامه معادل ۱۰ درصد مالیات متعلقه است

سلام
لیست کلیه اموال و دارایی‌های منقول و غیرمنقول متوفی را به اداره دارایی حوزه محل سکونت متوفی ارایه کنید و رسید آنرا دریافت داشته و به همراه تقاضای گواهی انحصار وراثت به دادگاه تقدیم کنید.

وراث موظف‌اند از ارث دریافتی خود مالیات پرداخت کنند. میزان و نرخ مالیات بر ارث افراد نیز، بستگی به نسبت آن‌ها با فرد فوت‌شده دارد.
مشمول جریمه می شوید