در حال حاضر برادرم قصد فروش ملک را دارد جهت جلوگیری از فروش چه اقدامی می توانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #42008605

با سلام مدتی پیش به منظور خرید ملک و جهت استفاده از وام مسکن، ملکی خریداری کردم که وام ملک به اسم برادر بنده می باشد و کلیه مدارک نیز به اسم برادر بنده می باشد در زمان خرید توسط بنگاه سندی تنظیم شد که کلیه امور مرتبط با ملک به بنده واگذار شده (کلیه هزینه های خرید نیز توسط بنده پرداخت شده)

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می‌توانید دعوی الزام به انتقال رسمی ملک به استناد قراردادی که بین شما و برادرتان تنظیم شده است علیه ایشان اقامه نمایید و ضمن اقامه دعوی مذکوردرخواست دستور موقت مبنی بر منع ایشان از انجام هرگونه معامله و نقل و انتقال مذکور ملک مذکور را تا پایان رسیدگی و صدور حکم بنمایید برای اقامه دعوی باید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنید.

با سلام
میتوانید به مبایعه نامه استناد و شکایت نمایید

با سلام شما با استناد به مبایعه نامه تنظیمی و در صورت داشتن شهود اقدام قانونی نمایید و ایشان را ملزم به تنظیم سند برای شما نمایید