چگونه میتوانم حقم را از ایشان بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۷ #41795067

دوستم خارج از ایران درخواست مبلغهای مختلف به حسابهای اشخاص مختلف از طریق واتس اپ کرد و بنده انجام دادم حال منکر این امر شده و میگوید قرارداد یا رسید واریزی به حساب من نداری

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.به استناد فیش های واریزی و پیامهای ارسالی علیه ایشانطرح دعوا کنید

با درود ، میتوانید باستناد پرینت پیامک های ارسالی واتساپ به دوستت، و فیش های واریزی بحساب اشخاص ثالث ، بطرفیت دوستت و اشخاص ثالث که پول واریز کردی،ابتدا از دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ای بر استرداد وجوه واریزی بحساب آنها ارسال نمایید اگر عمل نکرد دادخواست استرداد وجوه واریزی توام با خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی بطرفیت دوستت و اشخاص ثالث باستناد ‌پرینت پیامک ها و فیش های واریزی و اظهارنامه ارسالی و سایر دلایل مطرح نمایید

با سلام
با توجه به مدارکی که دارید به طرفیت هم صاحب حساب و هم شخص مذکور اقامه دعوی نمایید

سلام وقت بخیر. میتوانید به پیامهای موجود استناد نمایید.

با سلام
به استناد پیام ها ارسالی از سوی ایشون و فیش ها واریزی امکان طرح دعوی وجود دارد

سلام باید از طریق پیام ها اگر موجود باشد این رابطه کاری و پرداخت وجه را ثابت نمایید

سلام پرداخت دین با اذن مدیون است با اثبات درخواست و پرداخت دیون می توان مطالبه نمود