آیا نظریه کارشناسی یه ملک با ارقام مختلف باعث جلب میشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۶۳ #41524463

با سلام..یک دستگاه آپارتمان ۵ ط و ۱۰ واحد ساخته شده..که کارهای مربوط به پارکینگ و آسانسور باقی مانده..به علت تورم و بالا رفتن قیمتها نتونستم انجام بدم..از طرفی ساکنین ساختمان ۷ نفر هر کدام به صورت جداگانه کارشناسی انجام دادن و هر کدام مبلغ کارشناسی جداگانه ثبت کردن و امروز همگی با همان کارشناسی که دارن به دستور اجرای احکام حکم جلب و مسدود کردن حساب بنده را گرفتن..میخوام بدونم آیا نظریه کارشناسی یه ملک با ارقام مختلف باعث جلب میشه؟هر ۷ نفر ارقام رو جمع بستن و با هم جلب گرفتن...ساختمان هم همون طور باقی مانده...

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوان به نظریه کارشناسی اعتراض نمود.

باسلام
در صورت عدم پرداخت بدهی حکم جلب صادر میشود. میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید

امکان اعتراض به نظریه کارشناسی وجود دارد

سلام
مبلغ مندرج در کارشناسی ارتباطی به جلب ندارد. محکوم علیه اگر بدهی اش را نپردازد و یا اعسارش پذیرفته نشود جلب خواهد شد.

نسبت به نظریه کارشناسی اعتراض کنید.

بادرودوسلام امکان اعتراض به نظریه کارشناس می باشد.

سلام
بله ممکن است. اما حکم جلب هنگامی است که وقت اعتراض به نظر کارشناسی سپری شده است!