مادر زنم اجازه نمیدهد که عروسی کنیم و زنم را وادار به طلاق میکند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۵۲ #41426252

باسلام من ۳ ساله نامزدم و خانواده زنم قادر به دادن جهیزیه نیستن و زنم شاغل میباشد و درامد حاصل از کارش برای پرداخت اقساط وام پدر زنم خرج میشود و بنده ۴ بار حتی به خانه برادر زنم مراجعه که جهیزیه را بدین میخواهم برم سره زندگی خودم و مادر زنم اجازه نمیدهد که عروسی کنیم و زنم را وادار به طلاق میکند و بنده هم در چندین مراجعه اعلام کردم که به هیچ عنوان طلاق نمیدم زنم را تکلیف چیست با تشکر از راهنماییتون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با تهیه وسایل زندگی، دادخواست الزام به تمکین ارائه دهید.

با سلام باتهیه منزل و اثاث البیت دادخواست الزام به تمکین ارائه دهید ودر ابتدا بار ارسال اظهارنامه مراتب را به اطلاع ایشان برسانید

وظیفه تامین و تهیه جهیزیه و وسایل زندگی بر عهده مرد است لذا شما نمی توانید از این بابت ادعایی داشته باشید
اظهارنامه ای ارسال کنید برای تمکین و شروع زندگی مشترک البته بعد از تهیه شرایط زندگی توسط خودتون

درود جناب تهیه جهیزیه تکلیف زوجه نیست منزل و وسایل اولیه رو تهیه کنید اگر خانم دوشیزه نیستن دادخواست تمکین بدید اگر هستن دادخواست تمکین عام بدید حتما حتما قبلش اظهارنامه هم صادر کنید مدرک محکمی هست دست شما

منزل و وسایل مناسب تهیه نمایید و دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید

با درود تهیه منزل مستقل و متناسب با شان زوجه و اثاث البیت با زوج میباشد

در قوانین حقوقی ایران تکلیف صریحی برای زوجه و خانواده ی وی به آوردن جهیزیه به منزل مشترک زناشویی وجود ندارد اما این سکوت آیا نشانه ی عدم وجود این حق است ؟؟ رویه متفاوت است اما به استناد به وجود عرف مسلم در جامعه ی امروز میتوان گفت زوج میتواند زوجه و یا ولی قهری وی ( پدر زن ) را الزام به انجام این تعهد نماید .همانگونه که بنا به حکم عرف مسلم جامعه زوجه تا قبل از مراسم عروسی میتواند از تمکین به زوج امتناع نماید ( بنده چنین حکمی در محکمه تجدید نظر گرفته ام و این امر امکان پذیر است ) . نسبت به طلاق ندادن یا دادن زوجه موضوع شخصی است و ربطی به مادر زن و ... نداشته و ندارد و تابع تشریفات خاصی است.