میتوانم در جلسه دادگاه با توجه به وکالتی که داده ام بگویم تا صحت دلایل خود را اثبات ننماید طلاق نخواهم داد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۴ #41301448

باسلام
متاسفانه بنده ناچارا به زوجه در محضر وکالت بلاعزل برای طلاق دادم و درجلسات مشاوره نیز شرکت نکردم .موضوعی که برایم به شدت مهم است .ایشان در دادخواست و دلایل طلاق یکسری دلایل مزخرف و توهین آمیز به بنده آورده است که بشدت مرا خشمگین نموده
میتوانم در جلسه دادگاه با توجه به وکالتی که داده ام بگویم تا صحت دلایل خود را اثبات ننماید طلاق نخواهم داد

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر وکالت در اعمال حق طلاق باشد دیگر مراد حاصل است

وقتی زوجه وکالت درطلاق دارد .‌دیگر نیازی به اثبات صحت دلایل طلاق نیست

سلام
با توجه به اینکه ایشان دارای وکالت میباشند، تداخل موضوع مطروحه با حق ایشان ممکن نمیباشد.

سلام
با توجه به اعطای وکالت به نظر ممانعت از صدور حکم در این خصوص ممکن نباشد

با سلام
با توجه به اینکه به همسرتان وکالت طلاق بلاعزل داده اید نمی توانید مانع انجام طلاق شوید و ایشان نیز برای طلاق نیاز به اثبات دلیل ندارد.

باسلام واحترام.دروکالت به طلاق دلایل برای قاضی مهم است .احتمالا درنهایت ناچارشوند وکیل بگیرند

سلام.چنانچه وکالت در طلاق داده باشید بایستی حتما با وکالت وکیل دادگستری اقدام به طرح دعوا بنمایند و به تنهایی نمی توانند طلاق بگیرند.در طلاق توافقی اصلا نیازی به بیان علل جدایی و طلاق نیست و صرفا عدم سازش جهت ادامه زندگی مشترک کفایت میکند