آیا بر قراردادهای پژوهشی که تاریخ آنها منقضی شده، مالیات تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۰۰ #41203834

در سالهای ۹۵ و ۹۶ و ۹۷ بنده قراردادهای پژوهشی را با موسسه پژوهشی بسته و کارها به انجام رسیده است. لذا امسال (خرداد ماه۹۸) از بنده می خواهند خود را به اداره مالیات معرفی کنم و بابت آن هم ۱۰ درصد مبالغ تمامی قراردادهای مذکور، مالیات بدهم.
آیا این کار درست است و اینکه اصلا صلاح هست کاری که به ترتیب ۳ ، ۲ و ۱ سال از زمان اتمام آن می گذرد، مشمول مالیات شود؟

مشاوره حقوقی مالیات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر صورت باید مالیات پرداخت شود

با سلام
مالیات باید پرداخت شود و حتی مالیاتی که قبلا پرداخت شده هم تا مدتها امکان حسابرسی مجدد وجود دارد

با درود فراوان
این موضوع را بایستی با اداره مالیات مطرح نمایید ولیکن بدلیل عدم اطلاع دادن ممکن است نپذیرند .

با درود فراوان
بهرحال مالیات بایستی پرداخت شود و ارتباطی با سال آن ندارد .