به رای تجدید نظر استان میشه اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۰۲ #41020895

سلام خسته نباشید یه پرونده ملکی تصرف عدوانی داشتم و کل مدارک و نظریه های کارشناس بنفع بنده بوده طرفم یه مدرک هم نداشته دادگاه شهرمان به جا رفع تصرف عدوانی دعوی را خاتمه داده منم تجدید نظر خواستم که به اصل دعوا بپردازد که رای دادگا تجدید نظر هم گفته رای دادگاه شهرمان مشکل نداره آیا رای تجدید نظر استان قابل اعتراض هست ؟؟بعد برا پرونده من بعد از رای تجدید نظر زده وقت نظارت دفتر در ماه آینده وتاریخی زده این یعنی چی؟؟ میتونم وقت نظارت حضوری برم شعبه و از پرونده ام دفاع کنم و مدارکمو ببرم ؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز رای دادگاه تجدیدنظر قطعی است

با سلام و احترام
ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری
در صورتی که رئیس قوه قضائیه رای قطعی صادره از هریک از مراجع قضائی را خلاف شرع بین تشخیص دهد، با تجویز اعاده دادرسی، پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال تا در شعبی خاص که توسط رئیس قوه قضائیه برای این امر تخصیص می یابد رسیدگی و رای قطعی صادر نماید. شعب خاص مذکور مبنیا بر خلاف شرع بین اعلام شده، رای قطعی قبلی را نقض و رسیدگی مجدد اعم از شکلی و ماهوی به عمل می آورند و رای مقتضی صادر می نمایند.
تبصره ۱- آراء قطعی مراجع قضائی (اعم از حقوقی و کیفری) شامل احکام و قرارهای دیوان عالی کشور، سازمان قضائی نیروهای مسلح، دادگاههای تجدید نظر و بدوی، دادسراها و شوراهای حل اختلاف می باشند.

با سلام خیر امکان تجدید خواهی به رای قطعی تجدید نظر نمی باشد

در صورت قطعی شدن امکان تجدیدنظرخواهی نیست

سلام اگر رای قطعی صادر شده دیگر قابل اعتراض نیست...

سلام وقت بخیر
در صورت قطعی شدن ، امکان تجدینظر وجود ندارد.

با درود رای قطعی قابل تجدید نظر نیست