آیا رای عدم تمکین در طلاق کمک میکند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲,۴۳۲ #40840469

باسلام زوج در دو سال متوالی اقدام به ضرب و جرح زوجه نموده است و حکم صادر شده و بار اول جلو قاضی تعهد کتبی دادن اما باز تکرار کردن در جلسه تمکین محکوم شده زوج و آیا رای عدم تمکین به سهولت در طلاق کمک میکند و نفقه فرزندانم در این ۶ ماه که چون خودم شاغل هستم و زوج هیچ کمکی نکرده چگونه محاسبه میشود من خونه مستقل دارم با دو دخترم زندگی میکنم اما حق فرزندانم چه میشود مانا باشید.
خواهش میکنم راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضرب و جرح از موارد عسر و حرج برای زوجه خواهد بود لذا در صورت اثبات می توانید درخواست طلاق کنید

به هر حال حق طلاق با زوج میباشد و عدم تمکین زوجه در این زمینه بیشتر به مرد و زوج کمک میکند تا به زوجه

پرونده ضرب و جرح جهت اثبات عسر و حرج شما موثر است

باسلام.نفقه به معنای رفع نیاز های از جمله خوراک پوشاک مسکن می‌باشد که با جاری شدن عقد برعهده زوج می‌باشد و زمانی که از زوجه درخواست نفقه با راه های قانونی مینماید زوج نیز درخواست تمکین خود را به زوجه میدهد.لفظ تمکین به معنای الزام است و زمانی که مرد درخواست می‌دهدبه این معنا است که همسر عزیزم لطفا به خانه برگرد و نسبت به ایفای وضایف خود اقدام کنید. بعلاوه نسوز شوهریا عدم ایفای روابط زناشویی از جانب وی نیزدارای ضمانت اجرای حقوقی است وزوجه با مراجعه به دادگاه می‌تواند الزام شوهر را به انجام وظیفه درخواست نماید.همچنین نشوز شوهر سو معاشرت به شمار می اید واگر مصادیق عسر وحرج باشد زن میتوانداز دادگاه درخواست طلاق کند

شرط دوم ازشروط ۱۲ گانه ضمن عقد :سوء رفتار یا سوء معاشرت زوج به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه غیر قابل تحمل نماید.اگر مدارک وشواهدی بابت اثبات ضرب وجرح باشددلالت برثبوت این شرط خواهد بود ازسوی دیگر امتناع ازتادیه نفقه که برذمه ایشان است بایدپرداخت شود اگردراقامه دعوی الزام به تمکین علیه شما محکوم شده باشد .هم نفقه گذشته وهم آینده .بابت نفقه فرزندان تاوقتی شوهرنکرده اند باید نفقه آنهارابدهد . درمورد عدم تمکین اگردرادعاپیروز شده بود می توانست ازنفقه فقط شما استنکاف کندولی فرزندان نه .وهیچ تاثیری هم درمهریه نداشت

سلام وقت بخیر
درصورتیکه دادخواست طلاق از طرف زوج باشه رای عدم تمکین در سهولت طلاق موثره و اینکه نفقه به زوجه تعلق نخواهد گرفت‌.درصورتیکه دادخواست طلاق از طرف زوجه باشد،مدارک دال بر عسر و حرج میتواند ضمن ارائه دادخواست طلاق به دادگاه تحویل گردد.نفقه فرزندان در هر حال به عهده پدر هست و دادگاه مقدار آنرا تعیین میکند.

با سلام
هر چند که عدم تمکین تداخلی در درخواست طلاق ندارد
اما بنا به فرمایشات شما در صورت اثبات مکرر ضرب و جرح زوج در دادگاه و نیز عدم پرداخت نفقه ایام از سوی زوج
این امر در روند کاری به شما کمک شایانی خواهد نمود