کلاس مشاوره که دادگاه قبل از طلاق میگذارد اجباری است وچه مدت طول میکشد

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴,۳۶۷ #407

کلاس مشاوره که دادگاه قبل از طلاق میگذارد اجباری است وچه مدت طول میکشد

مشاوره حقوقی طلاق
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .بله الزامی است ودر یک بازه زمانی ۴۵روزه به اتمام می رسد وشامل ۵جلسه مشاوره می باشد

الزامی است و زمان مشخصی ندارد

با درود باید شرکت نمایید الزامی است

بله حضور در جلسات مشاوره الزامی است

بادرودوسلام حضور درجلسه های مشاوره الزامی می باشد.

درود
معمولا ۳ ماه است و بستگی به زوجین داره که در چه بره زمانی به نتیجه برسن

باسلام
وقت شمابخیر،بله گذراندن جلسات مشاوره الزامی می باشد که حداقل ۳جلسه وحداکثر ۴الی ۵جلسه است وتا۴۵ روز منقضی نشود مرکز مشاوره مبادرت به صدور گواهی نمی نماید،ضمیمه بودن نامه مرکزمشاوره به دادخواست جهت ثبت دادخواست طلاق الزامی است.