آیا بنده میتوانم اقامه دعوی کنم و هزینه هایم را از وراث بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۲ #40676271

بنده حدود ۲۱ سال پیش طبقه سوم خانه پدر زنم که سه دانگ آن مال ایشان و سه دانگ دیگر مال مادر زنم بود با هزینه شخصی احداث کرده ام و در این بین یک اقرار نامه مابین پدر زنم امضا کردیم که هر زمان اینجانب مایل به تخلیه ملک مورد نظر باشم تمام هزینه های مربوطه را به قیمت روز پرداخت مینمایم بدون اجرت المثل ایام تصرفم و این اقرار نامه رو دو نفر از دختراش و دو دامادش و پسرش به عنوان شاهد امضا کردن و مادر زنم امضا نکرده و حدود ۱۸ ماه پیش پدر زنم فوت نمودن آیا بنده میتوانم اقامه دعوی کنم و هزینه هایم را از وراث پدرزنم از ملک مزبور بگیرم یا نه

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست علیه وراث طرح دعوا نمایید

شما باید با توجه به توافقات صورت گرفته علیه وراث اقامه دعوی کنید

بالحاظ شرط تخلیه ملک توسط شما ، امکان طرح دعوا علیه ورثه و مطالبه هزینه های ساخت را دارید

با سلام
بله میتوانید به طرفیت وراث طرح دعوا نمایید