تکلیف سه دانگ سهم من‌ چه میشود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۸ #40547893

با سلام یک وسیله شراکت داشتیم که مدارک به نام شریکم بود و بر اثر اختلاف حساب کار به دادگاه رسید و شریکم وسیله رو فروخت و با شکایت من دادگاه وسیله رو توقیف کرد و بعد از اینکه شراکت ثابت شد و قاضی حکم صادر کرد شریکم وثیقه گذاشته و وسیله رو ازاد کرد و پرونده رو تجدید نظر زده قاضی چگونه خودش حکم شراکت داده و وسیله رو با ضمانت ازاد کرده ولی گفت من تقاضای فروش مال مشاع کنم و من میتونم خسارت کاردکرد وسیله و هزینه دادرسی و وکیل رو بگیرم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

باسلام
به میزان طلب شما مال توقیفی را آزاد بجاش وثیقه گذاشته

سلام دادخواست فروش مال مشاع بدهید

برای اظهارنظر دقیق باید پرونده بررسی شود ولی امکان مطالبه ی اجرت المثل ایام تصرف وجود دارد

بنام خدا،نیاز به بررسی بیشتر است.

با وجود اینکه وسیله اشتراکی به نام شریک شما بوده شما توانسته اید به دادگاه ثابت کنید شما هم در آن وسیله سهم مشترک دارید. شما وسیله اشتراکی را توقیف کرده اید و دادگاه معادل ارزش آن وسیله از شریک شما وثیقه اخذ کرده و اجازه داده وسیله اشتراکی توقیف شده آزاد شود. اینکه ناراحتی ندارد شما باید خوشحال باشید که توانسته اید بدون مدرک و سند حق اشتراکی خود را ثابت کنید. هر اقدام لازمی که قاضی پرونده به شما مشورت داده همان کار را انجام دهید.

با احترام مال مشاع اگر از تصرف شما خارج است اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است بهتر است با ارسال مدارک و مستندات از مشاوره حقوقی استفاده نمایید.