بخشش مهریه در قبال گرفتن حق طلاق، حضانت، و خروج از کشور به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۴۶۴ #40395801

سلام
میخواستم بدونم اگر قسمتی از مهریه رو ببخشم مثلا ۲۰۰ سکه از ۴۱۴ تا و در قبال آن حق طلاق و خروج از کشور بدون اجازه همسر و حق حضانت فرزندمون رو بگیرم، این کار رو کجا باید انجام بدم و چه متنی باید نوشته بشه که مو لای درزش نره؟
و بعدا همسرم نتونه زیر حرفش بزنه؟
و اینکه از ۲۰۰ سکه رو در قبال این سه حق ببخشم بعدا برای گرفتن بقیه مهریه مشکلی نداره؟
مثلا قاضی نمیگه اون ۲۰۰ سکه که بخشیدی مثل این هست که گرفتی؟
و اینکه پرونده مهریه ام الان در دادگاه هست و قسط بندی شده ولی هنوز نگرفتم و اجرایی نکردم حکم رو، وقتی ۲۰۰ سکه رو ببخشم دوباره باید از اول دادخواست بدم برای مهریه؟
یا اینکه همون رو میشه جلو ولی ۲۰۰ سکه ازش کم کرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق دفتر خانه اقدام بهخ تنظیم سند رسمی نمایید و بموجب ان ذمه شوهر را نسبت به ۲۰۰ سکه ابرا نمایید و در مقابل حقوق مورد نظر را دریافت دارید
با ابرا ۲۰۰ سکه میتوانید دادنامه صادره را نسبت به الباقی سکه ها پیگیری نمایید

بخشیدن ۲۰۰سکه مانع مطالبه بقیه سکه ها نخواهد بود وحتی اگر یک سکه هم مانده باشد میتوانید مطالبه کنید وبابت پرونده مهریه که اجرایی هست میتوانید با مراجعه به دفاتراسناد رسمی و تنظیم سند مبنی بردریافت بخشی از مهریه درقبال اجازه خروج و... و ذکراینکه نسبت به مابقی مهریه زوجه ادعا داشته و سپس تحویل کپی آن به اجرای احکام وضمیمه نمودن پرونده از میزان پرداخت مهریه کسر گرددضمنا تنظیم متن وکالتنامه و یا هرسند دیگری نیاز به مشاوره دارد

اقرار نامه رسمی مبنی بر دریافت دویست سکه را در دفتر اسناد رسمی تنظیم میکنند و حق حضانت را هم میتوانید طی سندی در محضر برای خود بگیرید تا رسمی باشد و به قول خودتان مولای درزش نرود.
پرونده مهریه هم نسبت به تتمه مهریه قابلیت اجرا دارد و نیاز به دادخواست جدید نیست‌.
موفق باشید.