آیا میتونم دادخواست اعاده دادرسی بدم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۴ #40338952

سلام..بنده به حکم نفقه شورای حل اختلاف اعتراض کردم و رفت به تجدیدنظر..بنده لایحه ای به دادگاه تجدیدنظر فرستادم و نوشتم که زوجه حق دریافت نفقه را ندارد و خواستار رد دادخواست ایشان هستم..اونوقت دادگاه رسیدگی نکرده وهیچ اظهار نظری راجع به حکم بدوی نکرده و نوشته که من خواستار مختومه شدن پرونده شدم و پرونده رو بسته.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله می‌توانید اعاده دادرسی نمایید زیرا بنظر جهات اعاده به لحاظ عدم توجه قاضی وجود دارد

در صورت طرح دعوای عدم تمکین علیه همسرتان با اثبات ناشز بودن زوجه نفقه به ایشان تعلق نمی گیرد بهتر است دادخواست عدم تمکین طرح کنید

با درود
بررسی لایحه شما و صدور حکم به چه نحو در صلاحیت دادگاه تجدیدنظر است. در صورتی که عدم تمکین را اثبات نکرده اید همسر شما مستحق نفقه است.

سلام زن به محض عقدنکاح مستحق نفقه است ودرصورت اثبات عدم تمکین ناشزه ومستحق نفقه نیست ودرصورت داشتن حق حبس نفقه ومهریه به وی تعلق میگیرد . جهات اعاده دادرسی دراین خصوص موجودیت ندارد.

اگر دلائلی مبنی بر عدم تمکین زوجه بدون دلائل موجه قانونی و نشوز وی دارید و در دسترس جهت ارائه نبوده می توانید اقدام نمایید

با سلام
اینکه زوجه حق دریافت نفقه دارد یا خیر را دادگاه تشخیص می دهد و اینکه به غیر از اینکه شما بتوانید ناشزه بودن زوجه را ثابت بفرمایید در هر صورت به ایشان نفقه تعلق می گیرد
به نظر بنده مدارک شما کافی برای اعاده دادرسی نیست