خریدار دوم از من شکایت کرده، آیا میتواند خسارت تاخیر تنظیم سند قطعی ملک را از من بخواهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۶ #40157964

من ملکی را از احد از شرکای یک برج بصورت مبایعه نامه ای خریداری کردم ایشان تعهد نمود که ملک را برج ۱۰ امسال به نام من سند بزند و بقیه ثمن را دریافت کند همچنین ضرر و زیان هم تعیین کردم در همین حین من ملک را به شخص دیگری واگذار کردیم با کلیه تعهدات و تاریخی که سازنده به من اعلام نمود. خریدار دوم از من شکایت کرده آیا میتواند خسارت تاخیر تنظیم سند قطعی ملک را از من بخواهد ؟ من هم باید از مالک اول شکایت کنم ؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اگر برای انتقال سند تاریخ و ضمانت اجرا تعیین کرده باشید بله میتوانند خسارت را دریافت نمایند.

شما نیز میتوانید در جلسه رسیدگی دعوای جلب ثالث و یا بصورت مستقل طرح دعوا نموده و خسارات خود را از سازنده مطالبه نمائید.