آیا خود شخص قاضی قبلی مسئول رسیدگی به اعتراض هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #40111818

باسلام خدمت اساتید محترم
بنده شاکی دو شخص پدر و پسر هستم که با تبانی و فریب بنده برای ثبت شرکت در کشور عمان هستم.
متهمین در هیچ یک از جلسات حظور نداشته و دو روز قبل از حکم غیابی وکیل گرفته اند.
که بعد از یک هفته جلسه مواجهه حظوری برگزار شد که وکیل متهمین نیم ساعت تاخیر داشت که دادیار اجازه ورود به وی را داد و اجازه پرسش به وکیل داد ولی به بنده نه.
بعد از گذشت چند روز قرار مبنی بر منع تعقیب صادر شد. که بعد از صحبت با قاضی خودش به بنده گفت که فایلی صوتی از متهمین ضبط کنم برای مدرک که بنده بعد از کپی از پرونده متوجه شدم کل اظهارات متهمین کذب و دروغ است که بنده پیامهایی که رد و بدل شده بود داشتم که خوشبختانه تمام فایلها صوتی بود که این فایلها مجموعا ۱۹ دقیقه صحبتهای خود متهمین هست که از جمله مانورهای متقلبانه آنها اغفال بنده و حتی مراحل دریافت های پول تصحیل شده ذکر میشود به زبان خود متهمین.
که بعد از صحبت کردن با قاصی خودش گفت که فورا اعتراض بگذارم و کپی اعتراض خود را به حطورش برسانم که ایشان ان را امضا کردند و بنده سی دی حاوی این صحبتها و کپی از اسکرین شات پیامهای رد و بدل شده را ضمیمه اعتراض خود کردم.
الا ایحال
جواب اعتراضیه چند ردز طول میکشد؟
نسبت به مدارک جدید و مهمه ای که بنده اراعه داده ام
ایا واقعا مسعول پرونده رسیدگی میکند؟
و تا چند درصد احتمال رد قرار منع تعقیب وجود دارد؟
سپاس از لطف و راهنمایی شما

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتراض بزتید وحقوقی هم مطالبه وجوه خودکنید قاضیدیگری رسیدگی خواهدکرد

با سلام،
مرجع رسیدگی به اعتراض شما دادگاه است نه مقام دادسرای که فعلا در دست رسیدگی دارند. موعد رسیدگی هم بسته به نوبت و ترافیک کاری مشخص می گردد

سلام
اعتراض در محاکم دیگری رسیدگی میشود
و زمان صدورش مشخص نیست با توجه به شرایط کرونا .