فرد محکوم به مزاحمت تهدید وفحاشی سابقه کیفری نداره ایا براش حبس در نظر می گیرند یا جزای نقدی؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۸ #40077773

با سلام من یک خواستگار داشتم که بعد از اینکه جواب رد بهش دادم شروع کرد به ایجاد مزاحمت و یکبار اومد درب منزل مون که سریعا مامور کلانتری اومد و صورتجلسه کرد و تایید کرد که این فرد مزاحمت ایجاد کرد چندین ماه متوالی مزاحمت تلفنی ایجاد کرد تهدید به اتش کشیدن منزل کرد و فحش های ناموسی خیلی بدی داد که تمام صداهای ضبط شده به همراه صورتجلسه کلانتری رو طی شکایتی که ازش کردم تحویل دادگاه دادم قاضی حتی دستور داد تمام پرینت تماس هاش رو از مخابرات گرفتند حتی فرد مزاحم به محل کار من اومد و اونجا هم فرد رو تحویل حراست دادم و صورتجلسه شد حالا برای این فرد مزاحم قرار جلب به دادرسی صادر شده طبق ماده ۶۰۸و ۶۶۹ و ۶۴۱. حالا سوال من این هست که فرد با توجه به اینکه سابقه کیفری نداره ایا براش حبس در نظر می گیرند یا جزای نقدی؟ چی کار کنم که جزای نقدی براش در نظر گرفته نشود .

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متهم از نظر بازپرس دارای ۳ اتهام هست :
توهین . تهدید . مزاحمت تلفنی

باتوجه به اظهارات شما و انجام دفاع خوب ، دادگاه حکم زندان می دهد .

با توجه اینکه سه اتهام متو.جه ایشان است و مدت چندماه نسبت به ادامه افعال مجرمانه اقدام نموده است.به احتمال خیلی زباد برای وی مجازات حبس درنظرگرفته میشود

باعرض سلام
نظر به اینکه نامبرده سه اتهام دارد و مدت چندماه نسبت به ادامه افعال مجرمانه اقدام نموده است.درصورت عدم رضایت شما به احتمال خیلی زباد برای وی مجازات حبس درنظرگرفته میشود

باتوجه به اظهارات شما و بودن سه اتهام برای متهم و ادامه فعل مجرمانه ازسوی وی وعدم رضایت شما ، متهم‌به مجازات حبس محکوم خواهد شد .

سلام مجازات تهدید حبس است اما دادگاه می تواند آن را تخفیف دهد یا تعلیق کند . توهین و فحاشی شلاق یا جریمه نقدی دارد .