آیا واخواهی مورد پذیرش می شود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۸۶ #40011862

بعد چهار سال نسبت به یک حکم غیابی واخواهی زده ام (نسبت به یک زمین مشاعی) که چهار نفر از اقوامم بر روی زمین بوده اند و من و‌ برادرام در شهر دیگه بودیم
آیا واخواهی ام بعد ۴سال مورد قبوله با نه؟
و تنها دلیلم اینه که در شهر دیگ بودم و هیچ گونه ابلاغیه بدستم نیومده !
الان که پرونده رو ‌دیدم فقط دو بار ابلاغیه برا من اومده که ابلاغیه ها رو فامیل های طرف مقابل دریافت کرده
و اومدم دیدم اون اقا اومده زمین من و برادرام و فامیلم که مشاعی بوده تصرف کرده
هم اثبات مالکیت گرفته هم خلع ید و اجرالمثل گرفته
واخواهی در خواست بدم دادگاه قبول می کند
و می توانم به نظر کارشناس اعتراض کنم
چون الان اون زمین ارزش زیادی پیدا کرده نمیخام از دستش بدم
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به توضیحات شما واخواهی مورد پذیرش قرار می گیرد.

با سلام و احترام
کاربر محترم درصورت عدم دریافت ابلاغ و عدم اطلاع امکان واخواهی وجود دارد. ‌

سلام بر شما . چنانچه مشخص شود به شما ابلاغ واقعی نشده میتوانید دادخواست واخواهی بدهید . موفق باشید

باسلام درصورتی که رای دادگاه بدوی به شما ابلاغ نشده باشد میتوانید واخواهی نمایید.

قانونا بله اما اینکه عملا بتوانید با گذشت چهار سال این ادعا را اثبات کنید نیازمند دلایل قوی است.

سلام
در صورت عدم اطلاع و روئیت ابلاغیه ها واخواهی برای شما امکان پذیر است .

سلام
درصورتیکه هیچ ابلاغی به دست شما نرسیده باشد امکان واخواهی دارید...