تصمیم گیری در ساختمان در مورد گذشته با امضای اکثریت چگونه است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۴ #39895506

درود به وکلای عزیز.

آیا میتوان در صورت جلسه ای با حضور و امضای اکثریت، در مورد گذشته هم تصمیم گرفت و مثلا تصمیم بگیریم که تقسیم اب به صورت مساوی قبلا اشتباه بوده و بر اساس متراژ/نفرات یا ... تقسیم شود ؟؟ یا اینکه فقط میتوان در مورد آینده تصمیم گیری کرد؟

تمرکز سوال روی زمان گذشته است و اکثریت و قانون تملک اپارتمان و امضا و اینا حاشیه است. با سپاس.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با تصمیم تمام مالکین مشاعی امکان پذیر است

با درود. تصمیم گیری در خصوص مجتمع که دارای مالکین متعدد میباشد،بانظر اکثریت و طبق قانون مربوط به تملک آپارتمانها ناظر به آینده هست نه گذشته. مادامیکه کلیه مالکین بدون استثنا برخی تصمیمات متخذه ی گذشته را با تراضی و طبق اساسنامه و قانون تملک آپارتمان ها اصلاح نمایند.

چنانچه همه مالکین قبول کنند بله در غیر این صورت فاقد وجاهت قانونی است

باسلام خیر نسبت به گذشته ممکن نیست مگر بارضایت کلیه مالکین

باسلام ودرود مثلا در گذشته تصمیم این بودهزینه اب برای همه یکسان باشد ولیکن در جلسه اخیر میتوانید هزینه اب را به تعداد نفرات ومتراژ ساختمان هر واحد باشد.

خیر تصمیمات مجمع ساختمان را نمی توان نسبت به گذشته موثر دانست.

به نظر در خصوص گذشته با رضایت اتفاق(تمام مالکین) ممکن باشد. به دلیل قاعده لاضرر، ماده ۱۳۲ و عدم ولایت. زیرا ممکن است تصیم اخذ شده به ضرر کسی باشد که حقی را کسب کرده است. لذا رضایت وی لازم است.