باز قاضی شورا به نفع فروشنده رای داده تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۹ #39845477

سلام بابت انتقال سند خودرو چکی از فرشنده دریافت کردم وقتی خودرو را فروختم یک چک بابت انتقال سند به خریدار دادم بغد چند سال خریدار تقاضای انتقال سند را نمود ولی خودرو مبلغ ده میلیون تومان بدهکار ایرانخودرو بود که متعلق به فروشنده قبلی است من هم بابت بدهی چکی که ازفروشنده داشتم به خریدار دادم وایشان بدهی رابه ایرانخودرو پرداخت کرده وچک را برگشت زدند ولی متاسفانه با وجود مدرک وپرینت حساب که وجه را به ایرانخودرو پرداخت نموده شورا ایشان را بی خپحق کرده وچک را بی اعتبار نموده ومن هم که باید جوابگوی خریدار باشم به عنوان شخص ثالث اعتراض نمودم ولی باز قاضی شورا به نفع فروشنده رای داده است تقاضای من این است که راهنمایی بفرمایید چگونه به حقم برسم ،ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست مدارک و ستندات شما بررسی گردد

باسلام
طبق فرموده شما قاضی شورا باید به مستندات شما ترتیب اثر میداد.
با این حال مستندات نیازمند بررسی می باشد.

سلام باید مدارک شما بررسی شود

با سلام
موضوع نیازمند بررسی مستندات شماست .

قرارداد می بایست بررسی شود

قرارداد نیازمند بررسی میباشد.

باسلام و درود به مفاد قرارداد بستگی دارد.