در رهن مال غیر، شکایت کیفری کلاهبرداری مناسب تر است یا حقوقی ابطال رهن؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۸۳ #39743692

با سلام و سپاسگزارم بابت وقت ارزشمند شما، شخصی ملک اینجانب را بدون اطلاع من در بانک رهن قرار داده و وامی دریافت کرده است. در پاسخ اظهارنامه اینجانب برای بانک، به جای در اختیار قرار دادن جزئیات نظیر فرد راهن و تاریخ و مبلغ، بانک تنها یک جمله پاسخ فرستاده است که «روال انجام شده قانونی است». با توجه به عدم همکاری بانک، اکنون میخواهم از بانک شکایت کنم. در این مورد، شکایت کیفری «کلاهبرداری و رهن مال غیر» مناسبتر است یا شکایت حقوقی «ابطال عقد رهن»؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهار نظر مستلزم بررسی دقیق مدارک میباشد

سلام. اظهار نظر نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد...

سلام
اقدام کیفری نمایید.

سلام وقت بخیر

مناسب تر است که کیفری اقدام نمایید لیکن اظهارنظر دقیق نیاز به ارائه توضیحات دارد.

با درود اظهار نظر نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید

با سلام شکایت کیفری سریعتر به نتیجه می رسد.

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.