دفاع از اتهام انتسابی چگونه صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۵ #39696559

سلام من دریک تالار سرایدار بودم و سند ماشین م رو جهت ضمانت کذاشتم پیش مالک تالار و بعد از یک ماه که با مالک بحث کردن به من گفت که برم من و همسرم به دنبال جایی دیگه بودیم و بعد از چند ساعت برگشتیم که یک دفع به من گفتن درب برقی که باز بوده و کنار گذاشته بودن نیست و بعد از بحث های فراوان به دلیل گرفتن سند ماشین مجبور شدم درب رو خریداری کنم و بعد از انجا رفتم در صورتی که حقوق من رو که یک میلیون بود ندادن و بعد از گذشت بیست رو گفتند چراغ های جلوی تالار و من باز کردم در صورتی که ۴ خانواده با هم دریک مزرعه مشغول به کاریم که شهادت دادن زمانی که شاکی میگه من داخل مزرعه بودم و بیرون نرفتم. و برام ابلاغ امده دفاع از اتهام انتسابی سرقت ممتون میشم راهنمای کنید

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما‌در‌خصوص‌حضور‌در‌ان‌روز‌در‌مزرعه‌به‌شهادت‌شهود‌استناد‌کنید‌واعلام‌کنین‌شاهد‌دارم‌و‌ادعای‌وی‌واهی‌است