آیا میتوان مستقیم شکایت به دادستانی تهران ببریم که پرونده ملک که در اصفهان است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۴ #39692761

دادگاه دولت آباد همه با شخص خواهان دوستان صمیمی هستند میشود شکایت مستقیم به تهران ببرم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر ، امکانپذیر نیست.

درود بر شما
نحوه تشخیص دادگاه صالح در پرونده های ملکی بدین شکل است که اگر دعوای ملکی از نوع حقوقی باشد( مثل دعوای الزام به تنظیم سند رسمی که یک دعوای ملکی حقوقی است)، اصل بر این است که دادگاه محل وقوع مال غیرمنقول صالح به رسیدگی به اصل دعوا میباشد. اما اگر دعوای ملکی از نوع کیفری باشد(مثل دعوای فروش مال غیر که مربوط به ملکی است که در اصفهان است ولیکن فروش آن در تهران واقع شده است)اصل بر این است که دادگاه محل وقوع جرم یعنی تهران ، صلاحیت رسیدگی به موضوع را دارد .
در هر صورت شما نمی توانید بر خلاف این اصول پرونده را به دادگاه دیگری ارجاع دهید.
موفق باشید.

سلام
خیر امکان تغییر وجود ندارد

دادگاه محل وقوع ملک صالح است.

خیر باید طبق صلاحیت رسیدگی شود.

باسلام
خیر امکانپذیر نیست.

سلام
خیر چنین امری ممکن نیست.