میتوانند ملک را از بنده بگیرند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۵ #39274978

سلام خسته نباشید بنده از پدر بزرگم مغازه خریداری کردم پول شو پدر بزرگم نگرفته بعنوان هدیه ولی داخل مبایعه نامه که بنگاه دار تنظیم کرد نوشته شده پول به طور کامل و نقد پرداخت شده ولی بنگاه دار در تنظیم مبایعه نامه نوشته پول در حضور بنگاه دار پرداخت نشده و فرزندان بزرگ شون به عنوان شاهد امضا کردن میخواستم ببینم فردا روزی وارث ادعای مالکیت یا ندادن پول میتوانند کنن چکار کنم و شاهدان ادعای دروغ کنند

سوال دوم اینکه همین مغازه که پدر بزرگ به بنده داده دو قسمته یه قسمتشو پدر بزرگ قبلا در مبایعه نامه داده به دختر هاشون که در مبایعه نامه اونا متراژ نوشته نشده الان ادعا میکنند اون مغازه که بنده گرفتم اونجا هم برای ماست میخواستم ببینم ادعای اونا درسته

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اصل بر صحت معامله است مگر خلاف آن اثبات گرد

با درود آنچه منتقل شده صحیح است

در پاسخ به سوال اول هر ادعایی قابلیت بررسی دارد اما با توجه به اقرار به درافت جای نگرانی نیست
ادعای نامبردگان صحیح نیست