زن سابقم میگه میخوام ازدواج کنم پسرمم رو بهت نمیدم آیا چنین حقی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۱ #39245239

ازدواج مجدد مادر
باسلام و خسته نباشید به کارشناسان وکلا عزیز
من با خانمم توافقی جدا شدیم،اسفند ۱۴۰۰،چون من راننده ماشین سنگین هستم حضانت فرزندم را به مادرش دادم پسر من ۸ سال دارد،از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱ ظهر با مادرش میمونه از ظهر چهارشنبه ساعت ۱ ظهر تا جمعه ۹ شب با من میمونه،زمانی که پسرم پیش مادرش است خرجش با اونه زمانی که پیش من است خرجش با من است،

حتی زن سابقم می‌گوید نمیزارم پسرم رو ببینید

داره حرف زور میزنه
اگر من ازدواج کنم تکلیف پسرم چیست؟

دادگاه حضانت را به من میده یا به مادرش

خواهش میکنم پاسخ دقیق بفرمائید ممنونم از شما زحمتکشان

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در مورد حضانت، طبق توافق عمل خواهد شد.
در مورد ازدواج مجدد، در صورت اعتراض طرف مقابل موضوع در دادگاه مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت و طبق رای دادگاه و مصلحت طفل رای صادر خواهد شد.
در مورد ملاقات، هیچ یک از ابوین حق ندارد دیگری را از این حق محروم کند در غیر این صورت قابل پیگیری کیفری خواهد بود.

با سلام
ملاقات حق قانونی هر یک از والدین هست و دیگری نمی تواند مانع بشود

ملاقات با فرزند حق ابوین است و طرف دیگر حق ممانعت از آنرا ندارد و درصورت امتناع از تحویل طفل میتوانید شکایت کنید برای حضانت نیز مطابق توافقی که کردید باید عمل شود.

ملاک توافق شما جهت حضانت فرزندتان می باشد.می توانید به ازدواج مجدد ایشان جهت سلب حضانت استناد نمایید که دادگاه بنابر مصلحت طفل تصمیم می گیرد. درهر حال ایشان نمی تواند از ملاقات ممانعت نماید در صورت ممانعت می توانید شکایت نمایید

با سلام ایشان نمی‌توانند در خصوص ملاقات ممانعتی ایجاد کنند ولیکن در خصوص حضانت با توجه به توافق عمل خواهد شد مگر این‌که‌ بتوانید عدم صلاحیت ایشان را اثبات کنید

در خصوص حضانت توافق نمودید و مطابق با آن عمل کنید، ملاقات حق قانونی شماست نمی توانند مانع شوند

با درود
در صورتی که درخصوص حضانت توافق کرده اید مطابق توافق عمل می‌شود. اما شما در هر صورت حق ملاقات خواهید داشت.