پزشکی قانونی تشخیص میدهد؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۹۳ #39106484

سلام اگ شکایت بشه پزشکی قانونی میتونه تشخیص بده که کی پرده دختر رو زده؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در زمان مدت کوتاهی قابل تشخیص م یباشد.

بادرودوسلام درمدت زمان کوتاه امکان پذیر می باشد.

سلام
در مدت زمان کوتاه قابل تشخیص است

با سلام ،ازاله بکارت حداکثر تا مدت ۷۲ ساعت توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص خواهد بود.

با احترام دوست عزیز فقط تا مدت ۷۲ ساعت قابل تشخیص میباشد

با سلام
خیر،فقط ظرف مدت ۷۲ ساعت پزشکی میتواند تشخیص دهید که چه کسی بوده است.

سلام .پزشکی قانونی تشخیص اینکه بکارت ازاله شده یا نه وتاریخ ان چه زمان بوده امکان پذیر است واینکه چه کسی این کار را کرده امری محال است.اثبات فرد ی که این عمل را انجام داده برعهده خانم است