برای سفته در جهت ضمانت انجام تعهد، میتوان تاریخ انقضا قرار داد و این تاریخ انقضا در کجا باید ثبت شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۷ #39031353

با سلام و درود، آیا برای سفته در جهت ضمانت انجام تعهد، میتوان تاریخ انقضا قرار داد و این تاریخ انقضا در کجا باید ثبت شود، در قرارداد یا روی برگه سفته؟

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید هم بر روی صفحه درج نمایید و یا در قرارداد درج نمایید و شماره سفته را در قرارداد ذکر کنید

خیر نمی توانید تاریخ انقضا درج نمایید، لیکن داخل سفته و قرارداد تنظیمی خود قید کنید جهت حسن انجام کار و تضمینی است

باسلام.علاوه بر اینکه درمتن سفته در جلوی در وجه......نام کارفرما و تضمینی و حسن انجام کار را بنویسید و دربرگ قرارداد جداگانه شماره سفته و مبلغ سفته را درج و توضیح دهید که این سفته بابت تضمین و حسن انجام کار بوده و از بابت اینسفته هیچ بدهی به کارفرما فلانی ندارم و فقط به عنوان تضمین در نزد کارفرما امانی هست که در صورت اتمام کار و درصورتی که تخلفی و خسارتی قابل اثبات از جانب اینجانب بضرر کارفرما نباشداین سفته عینا باینجانب مسترد خواهدشد.

تاریخ انقضا نمیتوان بر روی سفته درج کرد اما روی سفته قید ضمانتی بودن یا حسن انجام کار نمایید تا فقط درصورت تخلف از قرداد کارفرما بتواند آنرا مطالبه نماید.

می توانید ضمن قرارداد به تضمین بودن و حسن انجام کار بودن سفته اشاره نمایید و عنوان نمایید که پس از انجام کار در موعد مقرر سفته به صورت امانت نزد دارنده خواهد بود و پس از اتمام کار مکلف به مسترد نمودن سفته هستند

سلام .چنانچه چک یا سفته ای بابت تضمین انجام کار صادر میشود در صورت انجام کار امکان به اجرا گذاشتن سفته وجود ندارد

میتوانید درکنارسفته قراردادی منعقدنمایید وشرایطتان راباذکر شماره سفته ذکرکنید