آیا پدرش میتونه از من شکایت کنه که چرا برای واریز پول و قرض بهش زنگ نزدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۵ #39019999

سلام
چند روز قبل از طرف یکی از قاری های دانش آموز که از طریق کانون فرهنگی با ما در ارتباط است اعزام به مسابقات قرآن در مالزی مطرح شد و پول قرض خواست به حساب شخصی دیگه که میگفت کارمند اوقافه که من هم بابت قرض و هم بابت خودم بعنوان همراه پول واریز کردم و هم بصورت مجازی و فوری و فوتی شخصی رو بعنوان مسول برگزاری مسابقات از طرف اوقاف معرفی کرد که تمام مدارک رو براش تو واتساپ ارسال کردم; الان مشخص شده کلاهبرداری بوده و این قاری هم گول اینا رو خورده و اابته خواسته و یا ناخواسته تو این مدت که با من و مسول برگزاری قلابی مسابقات با من در ارتباط بودن هم کلی بمن دروغ گفته پیامک و چت ها و ضبط تماس ها در رابطه با این موضوع موجوده پدرش رو درجریان گذاشتم الان با وجود مستندات پدرش از پرداخت قرضی که پسرش گرفته طفره میره و حتی شاکی هست که چرا وقتی پسرش از من طلب پول کرده بهش زنگ نزدم و پسرش هم پول واریز کرده در صورتیکه پسر خودش این اشخاص رو بمن معرفی کرد و حتی گفت که خانوادم بعنوان همراه شما رو انتخاب کردن
_الان بهترین اقدام برای رسیدن به پولم چیه شکایت از این دانش آموز قاری که این کلاهبردارها رو بمن معرفی کرد یا شکایت از صاحب حسابی که پول براش واریز کردم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست حقوقی تقدیم و تنظیم نمایید.

با درود بهتر است دادخواست حقوقی دهید

از جنبه کیفری از هر دو شکایت شود که بهترین و نزدیکترین مسیر میباشد و در شکایت خود تقاضای رد مال که همان پول شما صورت پذیرد از طرفی اگر فرزند رشید نباشد از پدر هم شکایت به عمل آید
ولی از طریق حقوقی شما مدعی پسر و در صورت غیر رشید بودن وی ،مدعی پدر وی بشوید