چگونه در پرونده شرب خمر تبرئه بشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۸۰ #38702755

سلام وقت بخیر
بنده حدود یک ماه پیش با خانواده همسرم دچار درگیری شدیم و اونها با پلیس تماس گرفتن، وقتی پلیس اومد اونا ادعا کردن که من مشروب مصرف کردم و نهایتا به پزشک قانونی رفتیم و متاسفانه تست الکل تنفسی من مثبت شد،اما من حدود یک ساعت قبل دندون پزشکی بودم و دندونم و پر کرده بودم، همچنین بعد از درگیری چون به صورتم ضربه وارد شده بود از اسپری لیدوکائین استفاده کردم،من تو مرحله دادرسی هم گواهی دندانپزشکی رو ارائه دادم و هم اینکه به هیچ عنوان زیر بار نرفتم و اقرار نکردم اما متاسفانه تو قرار نهایی دادیار نوشته که مصرف مسکر محرز و مسلمه و منو به دادگاه کیفری ارجاع دادن،حالا سوالم اینه آیا ممکنه تو دادگاه کیفری با یه دفاعیه مناسب تبرئه بشم،باید چی بگم درضمن وکیل هم گرفتم،آیا امکان تبرئه من وجود داره،آخه زندگیمو تحت تاثیر میذاره،چون همسرم و خونوادش در نهایت بی انصافی نتیجه تست و قرار نهایی رو به محل حراست کارم آوردن درصورنی که هنوز حکم قطعی صادر نشده و برام شدیدا مشکل سازی کردن،خواهشا کمکم کنید ممنون میشم،واقعا زندگیمو بهم ریختن.

مشاوره حقوقی شرب خمر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اسپری دفاع سطحی و غیر قابل قبول است.

سلام. حد مصرف مسکر قابل تخفیف و تبدیل نیست

تحت شرایطی میتوانید تخفیف بگیرید

سلام
چنانچه برای بار اول مرتکب شده اید احتمال تخفیف در مجازات وحود دارد ضمن اینکه هیچگونه اقراری مبنی بر بزه ننمایید