آیا مرد میتواند همسر خود را مجبور به زندگی در شهر دیگر کند؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۵۸۲ #38700185

سلام،همسر بنده قبل از ازدواج به بنده گفته بودن که نمیتونن تو شهرخودمون زندگی کنن و
میخوان به شهر خودشون برن ولی من الان نمیتونم قبول کنم که برن شهر دیگه چون نه کار دارن نه خونه ایشون الان روستا هستن و میگن که من نمیام تو بیا از اینجا خونه اجاره کنم ولی من مخالفم اگر میشه راهنماییم کنید که چطور قانعش کنم که برگرده

مشاوره حقوقی خانواده
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص محل زندگی می بایست زوجه از زوج تبعیت نماید مگر اینکه ضمن عقد ازدواج حق تعیین محل سکونت به زوجه داده شده باشد

با سلام. اگر شرطی ضمن عقد مبنی بر اختیار زوجه جهت تعیین محل سکونت، ذکر نشده باشد، شما باید از زوج تبعیت کنید.

درود
طبق قانون زوجه مکلف به زندگی در محلی است که زوج تعیین می کند اما شما می توانید دعوای الزام به تهیه منزل علی حده با در نظر گرفتن شان و منزلت بدهید که در این صورت گاها دادگاه ها زوج مکلف می کنند که منزلی تهیه نماید که از نظر محل زندگی و ... با شان و منزلت زوجه مطابقت داشته باشد

شما در تعیین مسکن باید ازشوهر خود تبعیت کنید چون حق تعیین مسکن برای شما وجودندارد

سلام
طبق قانون زوجه مکلف به زندگی در محلی است که زوج تعیین می کند اما شما می توانید دعوای الزام به تهیه منزل علی حده با در نظر گرفتن شان و منزلت بدهید که در این صورت گاها دادگاه ها زوج مکلف می کنند که منزلی تهیه نماید که از نظر محل زندگی و ... با شان و منزلت زوجه مطابقت داشته باشد

با عرض سلام اگر شرط ذمن عقد محل سکونت ذکر نشده شما باید تبعیت کنید

اگر حق تعیین مسکن به زوجه داده نشده باشد ممکن است