آیا با اینکه حکم ازدواج مجدد دارم همسر اولم میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۴ #38637267

همسرم خانه را ترک کرده دستور قطعی الزام به تمکین و ازدواج مجدد گرفتم و بعد از آن ازدواج کردم دو خانه با تمام امکانات نیز دارم آیا همسر اولم که مدت ۲ سال خانه رو ترک کردند میتوانند طلاق بگیرند؟
مهریه ایشان رو تمام و کمال نیز پرداخت کردم. قبل از ازدواج و حتی بعد از ازدواج برای ایشان اظهارنامه فرستادم برای برگشت به خانه؟
ایشان شکایت کردند که در عسر و حرج از باب زناشویی هستند و کراهت شدید دارند به ادامه زندگی.
آیا میتوانند طلاق بگیرند؟
اگر می تونن طلاق بگیرن چه کنم که ایشان نتوانند طلاق بگیرند چون دارای ۳ فرزند هستیم؟
لطف کنید کمک کنید.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حسب رای وحدت رویه دیوانعالی کشور هرگاه ازدواج مجدد ناشی از نشوز زوجه و بنا به دستور و اذن دادگاه صورت گرفته باشد از موارد موجد حق طلاق برای زوجه نمی باشد .

با سلام
همسر اول شما در صورتی میتواند درخواست طلاق نماید که عسر و حرج ایشان در دادگاه اثبات گردد
حال با فرمایشات شما ، اگر ایشان اظهار کراهت شدید نموده اند در اینصورت روال بر این است که زوجه در صورت عسر و حرج یا کراهت از زوج ( طلاق خلع ) درخواست نماید که برای این منظور نیز بایستی رضایت زوج را جلب نماید حال با بذل و بخشش قسمتی یا تمام حق و حقوق و مهریه خویش.
و اگر مهریه خود را اخذ نموده بایستی قسمتی یا تمام مهر خود را به شما برگرداند تا رضایت شما را جلب نماید .

سلام در صورتی که دادگاه عسرو حرج رو از ایشون بپذیرد میتواند دراز این باب طلاق بگیرد و با توجه به اظهارات شما میتوانید به عسرو حرج ایشان اعتراض نمایید و نفقه آنها را نیز به صورت ماهیانه پرداخت کنید !