پزشک قانونی چه اقداماتی جهت تشخیص بیماری روانی انجام میدهد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۸,۸۶۹ #38538210

سلام

من امروز دادگاه الزام به تمیکن داشتم و خانمم منو متهم کرد که بیماری اعصاب خاص دارم در صورتی که من فقط قرص استرس و فکر وسواسی فلواکسامین مصرف میکنم.

سوال اولم اینه که اگر منو به پزشکی قانونی ارجاع بدن چه اقداماتی جهت تشخیص انجام میدن؟

سوال دومم دادگاه چه مشکلات عصبی واسش مهمه که در رای دادگاه تاثیر بزاره؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد و ازمایشات لازم انجام می شود و مشکلی برای تمکین ایجاد نمیکند

بله ب پزشکی قانونی معرفی خواهید شد و ب صرف این بیماری مشکلی برای تمکین ایجاد نمی‌شود جای نگرانی نیست

با درود بیمار معرفی و مورد معاینات تخصصی قرار می‌گیرد

باسلام.بیماری روانی که قانون جهت طلاق وعدم تمکین بیان کرده جنون دائمی یا جنون ادواری است صرف مصرف داروی استرس واعصاب موجب عدم تمکین وطلاق نیست

باسلام وعرض ادب
ازمایشات شما به پزشکی قانونی ارجاع میشود دردادگاه مورد بررسی قرار میگیرد اگر بیماری شما طوری باشد که مضر باشد یعنی ادامه زندگی را برای همسر شما غیرممکن و باسختی روبه روکند ازموارد عسر و حرج و زوجه باتوجه به همین موضوع میتواند درخواست طلاق دهد ولی اگر بیماری رفع شود و خطرناک نباشد برای زوجه هیچ اتفاقی نمی افتد
موفق باشید

سلام انچه که به عنوان عیوب موجب فسخ است خضا.عنن.جنون.مقطوع بودن الت تناسلی و*جنون*میباشد ولی اگر بیماری های شما بحدی باشد که موجب به سختی افتادن ومشقت همسرتان باشد او میتواند به استناد عسر و حرج دادخواست طلاق بدهدمثل اینکه بگوید زوج مرا مجبور به شست وشوی مداوم میکند و...

با سلام
پزشکی قانونی با سوالات وبررسی پرونده پزشکی شما که چه داروهایی مصرف کرده اید نظر خودرا به دادگاه اعلام میدارند که ایا این بیماری شما ممکن است خطر آفرین باشد برای خانمتان یا خیر.ودادگاه تصمیم نهایی را خواهد گرفت