یک آشنایی سند مشاع داره زمینش جای دیگه است اما میخواد با سندش زمین ما را تصاحب کند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۳ #38434729

پسر عمویی دارم سند مشاع داره پدرم هم وکالت گرفته از پدرش سند به نامش زد بعد فوت پدرش هر سال واسه کشاورزی از زمین استفاده میکنه امسال این آقا اعتراض کرد میگه یه سهمی پیش شما دارم حق ندارید از زمین دیگه استفاده ای بکنید زمینش جای دیگه است سندش مشاع هستش رفتیم دادگاه میگه شاهد باید بیارید کسی هم شهادتی نمیکنه میترسن باید چکار کنیم یه راهی برای ما بزارید لطفآ حقی پیشه ما نداره

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تقاضای تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناسی و اخذ تحقیقات محلی بدهید.

سلام میتوانید تقاضای کارشناس نمایید .کارشناس موقعیت دقیق زمین قید شده در سند را مشخص می کند

سلام
تقاضای تحقیق محلی و اخذ استشهادیه محلی نمایید
همچنین می توانید تقاضای تامین دلیل نمایید

با سلام اگه زمین طرف جای دیگری است باید محتوی سند هم جای زمین دیگر را نشان دهد ...حدود زمین و جای زمین در سند قید میشود