عدم تحویل ملک در زمان مقرر موجب مطالبه خسارت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۵۶ #38304148

باسلام و احترام.ملکی را درحال خرید هستم به ارزش ۸۰۰ میلیون که مالک ادعا دارد ۷۰۰ میلیون زمان عقد قرارداد بگیرد و تعهدکند ۱۵ روزه ملک را تخلیه و تحویل دهد والباقی هم در محضر دریافت کند.حال اگر مبلغ پرداخت کنم و ملک را زمان موعد تخلیه نکرد چه راهکاری جهت جلوگیری از این پیش آمد پیشنهاد میکنید.خیلی نگران این موضوع هستیم چون واقعا فرصت شکایت بازی نداریم.ممنون از راهنمایی شما.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اینگونه خسارات وجه التزام نیز گفته میشود .

با درود فراوان
شما میتوانید مبلغی را بعنوان خسارت روزانه برای عدم ایفای تعهد از سوی فروشنده تعیین کنید و ذکر کنید این خسارت از الباقی ثمن معامله کسر میگردد و در صورتی که مازاد بر الباقی ثمن شد قابل مطالبه از فروشنده میباشد توسط خریدار میباشد .