واحد همکف با دادن جریمه به شهرداری زیر پله را جز واحد خود در نظر گرفته است به چه مرجعی باید شکایت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۴ #38300516

با سلام وتشکر در مور سوال من در مورد اینکه چگونه می توان اثبات کرد زیر پله جزو مشاعات است جواب داده شد زیر پله مشاعات است ونیازی به اثبات اینکه زیر پله‌مشاعات است نیست ولی مسئله این است که چون مالک واحد همکف قبل از گرفتن سند انرا منضم به واحد خود کرده بوده در مقسم نامه جزو‌ ان واحد منظور شده و در سند همکف امده و از انجا که‌من قبل از امضا مقسم نامه به آن اعتراض داشتم قرار بر این شد که من مقسم نامه را امضا کنم و در صورت اثبات اینکه زیر پله جزو‌مشاعات است مالک همکف نسبت به اصلاح سند اقدام نماید حال برای اثبات اینکه زیر پله جزو مشاعات ساختمان است و‌ واحد همکف با دادن جریمه به شهرداری آن را به واحد خود ضمیمه کرده به چه مراجع قانونی باید مراجعه کرد و چه اقدامی می توان انجام داد با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا به شهرداری مراجعه نمایید در صورتی که نتیجه نگرفتید اقدام قانونی انجام دهید .