باز شاکی شدن و خسارت میخواهند نه از مدیر و ناظم و بیمه بلکه از ما مبلغ ۴۸ میلیون تومان باید چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۱۶ #38162207

با سلام.، دعوای دو دانش آموز پسر یازده ساله در حیاط مدرسه در سال ۹۷.، برادرم با همکلاسیش دعواش شده همکلاسیش روی برف ها زمین خورده و پایش شکسته است اونجور که پزشک گفت مشکل نرمی استخوان هم داشته.، ولی الان باز شاکی شدن و خسارت میخواهند نه از مدیر و ناظم و بیمه بلکه از ما مبلغ ۴۸ میلیون تومان باید چیکار کنیم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ثابت کنید که به خاطر عمل برادرتان نبوده

بادرودوسلام درصورت تقصیر خسارات قابل مطالبه می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مصر برادر شماست و آسیب رو بردارتون وارد کرده خسارت هم بر عهده شماست .

با سلام
در صورت اثبات تقصیر خسارت قابل مطالبه است

درود
اگر مسبب این حادثه برادرتان بوده ناگزیر از جبران خسارت هستید .

طبیعتا چون درگیری وجود داشته برادر شما مقصر بوده بزرگوار اما شما برای پرداخت وجه محکوم به می توانید تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به را بدهید و مبلغ را به صورت اقساط پرداخت کنید.با احترام

با سلام
می بایست اثبات نمایید که رابطه ی سببیت بین فعل نامبرده با آسیب وارده وجود نداشته است.